slogan
Jolani | 06-25364705 | info@jolani.nl

Zonwering

 

 

TERRASSCHERMEN vormen een verlengstuk van uw woning. Met een terrasscherm verlengt u tijdens zomerse dagen uw wooncomfort met 3,5 meter! Urenlang genieten van schaduwrijke momenten wanneer het u uitkomt. Wilt u 's avonds blijven genieten dan bieden wij opties als verlichting en/of verwarming. Wees koopbewust als u tot aanschaf overgaat. De kwaliteit is meestal niet aan de buitenkant af te zien. SunCircle terrasschermen zijn ontwikkeld op duurzaamheid. We maken daarom uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Deze kwaliteit onderstrepen we met 7 jaar garantie.

 

UITVALSCHERMEN zijn traditionele en betrouwbare zonwering. Traditioneel omdat dit de eerste manier van zonwering op professionele wijze was. Betrouwbaar door zijn eenvoud. Dit type zonwering verfraait uw woning omdat het scherm met zijn hellingshoek het zonweringdoek in al zijn pracht laat zien..

 

MARKIEZEN hebben alure. Ze roepen de sfeer op van het lommerrijke buitenleven in de oude klassieke woonstijl. SunCircle maakt die verwachtingen waar met deze stijlvolle markies. Een kwaliteit hoogwaardig zonwering met vele mogelijkheden.

 

SCREENS doeltreffende zonwering de gemakkelijk op elke plaats is te monteren. Screens nemen niet veel ruimte in, zijn bescheiden aanwezig en geven daardoor een rustig aanzien. Screens geven een zacht, diffuus licht in huis en ze weren 85% zonlicht.

 

ROLLUIKEN voorzien in veel behoeften. Hierbij valt te denken aan veiligheid, warmtewering, geluidsdemping en inbraakvertraging. SunCircle rolluiken zijn kwalitatief onderscheiden in de markt door o.a. het gebruik van dikkere profielen.

Wist u dat een rolluik in de zomer warmte weert en in de winter de kou buiten laat staan?

 

Voor voorbeelden kunt u kijken bij portfolio.

 

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het tabje offerte of telefoonnummer 06-25364705.